Hvis der opstod en brand og jeg kunne redde 5 bøger, ville jeg redde disse:

SONY DSCGlass Houses af Rachel Caine. Jeg elsker virkelig denne bog, det er min guilty pleasure. Derudover synes jeg at forfatteren er virkelig flink. Hun sendte mig signerede bookplates jeg kunne sætte ind i bogen. Det har jeg gjort blandt andet med denne. Jeg elsker den!

SONY DSCDjævlens Lærling af Kenneth Bøgh Andersen. Jeg kan stadig huske mit første foredrag med ham til fantasy messen på Herlufsholm. Han var virkelig genial. Jeg skyndte mig at købe bogen og få den signeret. Jeg har adskillige bøger signeret af ham efterhånden, men denne vil have en speciel plads, fordi det var den første, og så er bogen virkelig god!

SONY DSCDarkfever af Karen Marie Moning. Denne burde virkelig ikke komme som en overraskelse, i hvert fald ikke for dem der kender mig og har fulgt min blog lidt. Jeg elsker denne bog! Og jeg glæder mig så meget til at jeg kan få en signeret udgave en dag!

SONY DSCStone Cold Touch af Jennifer L. Armentrout. Jeg læste først hendes Lux bøger, som jeg elskede. Jeg har læst den første i denne serie (Dette er 2’eren), og elskede også den. Jeg skal snart have læst denne, men den er signeret til mig! Jeg vil elske den for evigt!

SONY DSCDæmondræberen af Louise Haiberg. Smukt cover, sød forfatter og god bog! Jeg elsker Dominik! Og så er min bog signeret personligt, det gør den endnu mere værdifuld for mig! 😀

Hvilken bog ville I redde i en brand?

3 Comments on Top 5 books I would save in a fire

  1. Jeg ville højst sandsynligt kaste mig ud i en ulige kamp om at redde samtlige reoler inkl. bøger og dermed dø i branden OG få brændt dem alle. Haha. 😛

    Kan slet ikke vælge. Kenneth Bøgh Andersen, Don Rosa, Chris Carter, Louise Haiberg, min Kindle, Katie Alender, Alex Scarrow … Den brand bliver simpelthen nødt til at slukke sig selv! Færdig basta, ikke så meget pjat!

  2. Hmmm … De fleste af mine favoritter (og signerede bøger) står på reolen tættest på vinduet, så jeg ville nok rage dem alle til mig, kyle dem ud af vinduet (hellere kastes med end brænde op) og så vil jeg gribe kattene og min stick med alle tekster og selv kaste mig ud af vinduet, efter bøgerne. Godt vi bord i et etplans hus. 😉 Når nu jeg har ordnet alt det, så forventer jeg at kæresten tager sig af hunden og sig selv. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.