Man siger jo at man ikke skal dømme en bog på dens cover, men det gør vi jo alle sammen, det kan vi ikke komme uden om. Hvad vi så betegner som smukke og grimme covers er jo individuelt. Her kommer 5 af mine yndlings covers.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Jeg kan rigtig godt lide bøger hvor der er en masse fine detaljer på! Og jeg kan faktisk godt lide alle bøgerne i serierne Study, Soulfinders og Iron Fey. Jeg er dog ikke helt så glad for min kopi af Iron King som er den første, fordi der er sådan et mærke med Den næste… et eller andet. Jeg hader når de sætter klistermærker eller runde “ting” på covers.

4 Comments on Top 5 beautiful covers

 1. Hold da op. Jeg bryder mig ikke om nogen af dem 😀 Altså, de er ikke grimme, men sleeeet ikke, hvad jeg ville have som yndlings overhovedet 😀 Spændende. Hehe

 2. Af Snyders bøger kan jeg bedre lide de nye sorte og enkle. De er ret fine synes jeg, jeg overvejede helt at købe dem, bare på grund af udseendet. 😛 Soulfinders-forsiderne er jeg også ret vild med. Synes de er SÅ fine, især i de danske hardbacks. Men det irriterer stadig både mit øje og mit hoved helt grænseløst, at der kun er tre bøger i den serie! Jeg har en dybt indgroet mening om at X antal brødre er lig med X antal bøger. Færdig basta!
  Det burde J.R. Ward så også have holdt sig til. Hun fortsætter jo i det uendelige, kyler nye hovedpersoner ind fra højre og venstre efter hvad jeg kan læse mig frem til. :S

  • Jeg kan også rigtig godt lide de nye Snyder bøger, jeg får dem fatksik snart 😀 Sammen med resten af hendes bøger.
   Der kommer flere i Soulfinders 😀 Altså ved ikke om de bliver oversat, men Joss Stirling har i hvert fald meldt ud at der kommer flere, snart 🙂
   Men ja er helt enig, også med J.R. Ward, hun burde bare have holdt sig til de “originale” brødre og så stoppe der

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.