Jeg vil ind i mellem lave en top 5 over bøger inden for et eller andet emne. Indlæggene kommer ikke på noget bestemt tidspunkt. Har I ideer til emner, så skriv gerne en kommentar.
De kommer i uvilkårlig rækkefølge

Top 5 fantasy bøger

2913377The Name of the Wind af Patrick Rothfuss er en tyk basse, men jeg elskede hver en side. Rothfuss skriver helt fantastisk. Jeg elsker specielt fortæller stilen, hvor det er hovedpersonen der sidder på en kro og fortæller sin historie. Selve handlingen er spændende og unik, for mig i hvert fald. Jeg glæder mig så meget til at læse videre, jeg har allerede 2’eren, men ved ikke hvornår jeg går i gang, fordi 3’eren ikke er udkommet endnu.

ironkingThe Iron King af Julie Kagawa. Jeg elskede denne. Jeg faldt hovedkuls for den og kunne ikke slippe den. Jeg opdagede egentlig hendes anden serie, the Immortal Rules, først, men den var ikke udkommet endnu, så jeg fandt denne og gik i gang med at læse den, og det har jeg ikke fortrudt et enkelt sekund, for jeg synes virkelig den var god. Og jeg elsker coveret. Jeg kunne også godt lide resten af serien, selvom denne er min favorit.

13646858Denne har egentlig ikke noget magi i sig, men jeg betegner den nu stadig som fantasy. The False Prince af Jennifer A. Nielsen. Den var helt fantastisk, jeg slugte den på et par dage, og sad lidt med en tom følelse bagefter. Jeg skal helt klart ud og have fingrene i de to næste i denne trilogi. Jeg kan ikke sige præcis hvad det er der fangede mig sådan, men siderne vendte nærmest sig selv uden jeg skulle gøre noget for det.

17926775Stolen Songbird af Danielle L. Jensen var intet mindre end fantastisk. Det var den første bog jeg fik læst på min kindle, og jeg havde fået den til anmeldelse fra NetGalley. Jeg er så irriteret over at 2’eren ikke er udkommet, for jeg vil virkelig gerne læse videre nu. Selvom jeg har den på min kindle, overvejer jeg at købe den i en fysisk udgave når 2’eren engang kommer. Jeg havde slet ikke forventet noget af denne!

11104052

Denne bog var rigtig god. Jeg kan virkelig godt lide skrivestilen. Dragonfly af Julia Golding er en enkeltstående bog. Den er altså ikke del af nogen trilogi eller serie, og det er lidt underligt, for det er jeg så vant til 🙂 Men bogen var rigtig god, og havde en virkelig fin slutning, og jeg glæder mig til at få læst mere af Julia Golding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.