Jeg vil ind i mellem lave en top 5 over bøger inden for et eller andet emne. Indlæggene kommer ikke på noget bestemt tidspunkt. Har I ideer til emner, så skriv gerne en kommentar.
De kommer i uvilkårlig rækkefølge

Top 5 dystopiske bøger

hgThe Hunger Games af Suzanne Collins
The Hunger Games er den første dystopiske bog jeg overhovedet læste, Det er efterhånden en del af siden at jeg læste den, men jeg var ret overvældet, så overvældet at jeg måtte have fingre i resten af serien. De fleste kender jo nok trilogien og filmene. Jeg har kun læst serien en enkelt gang, men jeg planlægger helt bestemt at genlæse den igen på et tidspunkt.

immortalrulesThe Immortal Rules af Julie Kagawa
Jeg opdagede denne bog ved et tilfælde et godt stykke tid før den blev udgivet, og var helt vild efter at få fingrene i den, for den lød så god. Og det var den også. Jeg elskede hver eneste side af den. 1’eren er helt klart den bedste bog i denne trilogi synes jeg, men den er også fantastisk. Hvis I endnu ikke har læst den, synes jeg I skal komme i gang.

22241387Knust af Teri Terry
Dette er tredje og sidste bind i Slated trilogien, og jeg elskede simpelthen denne bog. De to første er også rigtige gode, men denne var så meget bedre og jeg elsker den virkelig, derfor er det den og ikke den første bog der kommer på listen. Generelt for serien har kvaliteten steget, 1’eren var god, 2’eren var bedre og 3’eren var fantastisk!

divergentDivergent af Veronica Roth
Jeg elskede denne bog! Det er ret lang tid siden at jeg læste den, og kan ikke huske så meget af den, udover at den var rigtig god, og filmen var også udmærket. 2’eren kan jeg slet ikke huske, så den har været middelmådig, og 3’eren var desværre ret dårlig, så det er gået stødt ned af bakke fra bog 1, hvilket bare er super ærgerligt.

16101128The 5th Wave af Rock Yancey
Denne bog er ret speciel synes jeg, men virkelig virkelig god, og selvom den dog ikke er en af mine favoritter, men den har alligevel en særlig plads hos mig. Jeg havde svært ved at blive fanget i starten, men til slut kom det, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse videre.

2 Comments on Top 5 dystopiske bøger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.