spartoo

Jeg er helt vild med ballerina skoen til venstre, jeg synes den er rigtig sød, og ville passe rigtig godt til en mørkeblå eller hvid sommerkjole. Man kunne eventuelt kombinerer det med tasken fra Little Marcel, som kunne fungerer fint som en strandtaske. Jeg kan ret godt lide Little Marcel, synes de har nogle fine tasker. Jeg har blandt andet en kuffert fra dem, en ret stor stribet en, som jeg skal have med til Irland. Jeg har vist billeder af den før, men der kommer nok noget nyt, når vi nærmer os min afrejse 😉
Skoen til højre synes jeg faktisk er ret sød, dog ville jeg aldrig selv købe den. Jeg kender bare mig selv godt nok til, at det ikke er en jeg ville gå med 🙂

1 Comment on To the sea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.