BdNqmnQCEAAS2ZM

Jeg er kommet helskindet igennem alle mine eksamener. Det var virkelig en hård omgang, specielt de to sidste. Men de er ovre nu, og jeg kan endelig slappe af og holde ferie. I mellemtiden har jeg fået respons på to af eksamenerne, og jeg bestod dem begge 😀 Nu mangler jeg bare svar på de sidste tre.

4e29e474771911e38ded120785fa0495_8

Historie-opgaven var nok den hårdeste, selvom den egentlig ikke var svær. Vi fik valget mellem to opgaver. Enten England-Amerika og Amerikas selvstændighed eller England-Scotland og the making of the union. Jeg valgte det sidste. Der var simpelthen så meget materiale, at jeg ikke helt kunne overskue det. Så kombinationen af at skulle få overblik, læse tingene igennem og skrive 10 sider på 72 timer var en anelse stressende.

b0d3ef60671b11e3bb1012ce3f9f688e_8Og så har jeg for første gang, sådan rigtigt, smagt Ben & Jerry’s is. Manner den er god. Jeg har engang prøvet deres Cookie Dough. Fy for helvede, den var forfærdelig, og spiste ikke mere end et par bidder af den.

Efter eksamenerne var det i fuld gang med violin spillet igen, både med mit sædvanlige orkester (Som jeg ikke skal være med i fra februar 🙁 ) Og et andet orkester jeg spiller i et par gange om året. Det er altid rart at komme ud og spille med andre, og så er der en nytårskoncert den 26 januar, hvor jeg skal spille med begge orkestre.

6 Comments on Tilbage igen

  1. Tillykke med eksamenerne 😀 jeg har min sidste d. 23. , og så starter andet semester den 7. februar .. Hallo, vil have læseferie – så jeg kan læse nogle ikke-skole-relaterede bøger xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.