Jeg er blevet tagget af Irene til at lave TBR tagget (to-be-read), så her kommer mine svar på spørgsmålene

1) Hvordan holder du styr på din TBR liste?
Det gør jeg via Goodreads! Jeg er ikke sikker på at jeg kunne hvis ikke det var for Goodreads. Jeg har en liste til mine fysiske ulæste bøger her, og en til mine kindle bøger her. Mine fysiske bøger holder jeg så også styr på ved at kigge på mine reoler 🙂 Jeg bruger goodreads når jeg skal vælge en bog på min kindle, det synes jeg er nemmest, selvom jeg dog ikke er helt sikker på at det er alle bøger jeg har fået opdateret på goodreads, det skal jeg lige have styr på. Og så har jeg min wishlist på goodreads, det er de bøger jeg ikke ejer endnu, men gerne vil have.

2) Er din TBR mest e-bøger eller print?
Mest print. Jeg elsker min kindle, men jeg elsker fysiske bøger endnu mere, det kan jeg ikke komme uden om!

3) Hvordan beslutter du, hvilken bog du vil læse?
Ved fysiske bøger kigger jeg på reolen og ser hvad jeg har lyst til at læse. Har jeg anmelder eksemplarer liggende, ryger de op i køen, ellers beslutter jeg mig an på hvad jeg er i humør til. Det er det samme når det kommer til e-bøger. Der kigger jeg dog på goodreads i stedet, og så kan jeg godt lide at tage en anden genre end den fysiske bog, for at holde det lidt adskilt.

4) Den bog, der har været længst tid på din TBR
Når jeg kigger på goodreads står der en helt stak bøger fra samme dato, den dag jeg oprettede min profil. Nogle har jeg dog haft længere, men jeg kan ikke huske hvilken. Dog ved jeg at Snakecharm af Amelia Atwater-Rhodes har stået på min liste i en uendelighed. Den står til at være tilføjet 2 januar 2012, men jeg fik den lang tid før. Jeg fik den nogenlunde samtidig med at jeg fik den første i serien, Hawksong. Jeg fik den af min daværende kærestes far, da han havde været i USA. Jeg fik den omkring udgivelsesdatoen. Jeg har haft den i snart 10 år! Jeg skammer mig virkelig, og jeg aner ikke hvorfor jeg ikke får den læst. Jeg fik dog læst 1’eren sidste år, og kunne virkelig godt lide den, så jeg fortsætter serien snart. Der er jo bare SÅ mange bøger!

5) En nyligt tilføjet bog til TBR listen
Af fysiske bøger jeg har fået hjem er det Talon af Julie Kagawa. E-bøger er det The Devil will come af Glenn Cooper.

6) En bog fra TBR listen, der kun er der, pga coveret
Øhm… Scintillate af Tracy Clark. Altså den lyder også spændende, og Irland <3. Men det første der fangede min opmærksomhed, og hvor jeg tænkte, at den MÅ jeg bare eje, var coveret! Jeg synes virkelig det er flot.

SONY DSC

7) En bog fra TBR du ikke har planer om at læse
Jeg har planer om at læse dem alle. Jeg rydder ofte ud i min bøger, og har lige her op til bogforum fundet en god stak bøger jeg ikke skal have mere. Jeg gider ikke have bøger på mine reoler jeg ikke vil læse. Dog har jeg beholdt Beautiful Creatures på reolen, selvom jeg tvivler på at jeg nogensinde får den læst. Egentlig har jeg mistet lysten til den, og jeg gider den ikke, men jeg har ikke helt besluttet mig endnu.

8 ) En endnu ikke udgivet bog, som jeg glæder mig meget til
Der er mange. Wicked af Jennifer L. Armentrout (8 december 2014), Half Wild af Sally Green (24 marts 2015), Hidden Huntress af Danielle L. Jensen (2015), End of Days af Susan Ee (12 maj 2015), Bound by Flame af Jeaniene Frost (27 januar 2015), Doors of Stone af Patrick Rothfuss (Ingen udgivelsesdato). Jeg kunne ikke begrænse mig til en bog, og der er flere jeg glæder mig til, men disse er dem jeg umiddelbart glæder mig allermest til.

9) En bog alle andre har læst, men som du stadig har til gode
Øhm, som er på min TBR? Så er det nok Legend af Marie Lu og Throne of Glass af Sarah J. Mass.

10) En bog alle anbefaler dig
Det ved jeg ikke faktisk. Synes ikke jeg får så mange direkte anbefalinger. I hvert fald ikke nogle jeg ikke allerede har læst. Ellers hit med jeres anbefalinger 😀

11) En bog på TBR listen, som jeg glæder mig særligt til
Talon af Julie Kagawa, den glæder jeg mig helt vild meget til. Throne of Glass og Leoniderne også. Der er så mange jeg glæder mig til, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.

12) Antallet af bøger på min TBR liste
Fysisk: 207
E-bøger: 123
Wishlist: 208

2 Comments on The TBR tag

  1. …betyder det, du ejer 207 bøger, du ikke har læst? 😀 Yes! Synes efterhånden folk er ved at nå til bunds, og føler mig sådan lidt alene oppe på toppen af mit bog-bjerg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.