Det skulle have været en rolig nat i sommerhuset for et ungt par Kristen og James. I stedet bliver det er blodigt mareridt, da tre maskerede fremmede kommer på besøg. De tre ubudne gæster går til angreb på huset og dets unge beboere.

Jeg fandt frem til denne film via en anden thriller – When a Stranger Calls. Denne type film synes jeg helt klart er mere skræmmende end gyser film. Denne ingen undtagelse. Jeg var ret glad for, at jeg havde mit tæppe jeg kunne putte med.
Lis Tyler klarer den faktisk ret godt, hun er ikke min favorit skuespiller, men hun spiller efter min mening overbevisende i denne film. Dog irriterer hendes stemme mig ret meget.
De tre sadister der terroriserer det unge par er jeg mest imponeret over. De formår virkelig at skræmme mig (og det unge par). Man kan se, at de virkelig nyder at lege katten efter musen, som det jo er de gør.
Der er ikke noget uforudset ved denne film, men det gør ikke noget efter min mening, da man alligevel få sig nogle chok ind i mellem.
I starten får man at vide, at den er bygget over en sand hændelse, det gør den kun endnu mere skræmmende. Tænk, at noget der minder om dette har været sket i virkeligheden! Skræmmende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.