MV5BMjUyNTA3MTAyM15BMl5BanBnXkFtZTgwOTEyMTkyMjE@._V1_SX214_AL_Jeg var heldig at komme med til #kinotur for at se The Maze Runner. Jeg har glæder mig rigtig meget til at se filmen, den virkede spændende, traileren så rigtig god ud, og så havde jeg lige læst bogen, som jeg absolut elskede!

Jeg vil sige en ting, men skal ikke sammenligne filmen med bogen. De er så forskellige som de næsten kan være. De har samme titler, personerne har samme navne og de har samme overordnede plot – sådan da. Der er virkelig mange ting de har ændret, jeg kunne sagtens genkende scenerne, men der var blevet byttet rundt på dem og ændret virkelig mange ting. Det er svært at snakke om hvilke ting der er blevet ændret uden at spoile hverken filmen eller bogen. Personerne synes jeg også var ændret, altså deres opførsel. Thomas virkede ikke så forvirret som i bogen, Alby virkede ikke så “fjendtlig” og kold som jeg opfattede ham som i bogen og Newt kan jeg ikke rigtig forklare forskellen på, men der var en. Chuck var faktisk den eneste der virkelig virkede som samme person fra bogen, og han var også min yndling.

Hvis jeg ser på filmen for sig selv, og slet ikke sammenligner med bogen (Hvilket er virkelig svært!) så kunne jeg rigtig godt lide filmen! Der var spænding, aktion og fede special effekter.Nogle af scenerne virkede en smule forjagede og forvirrende, men i sidste ende kunne jeg rigtig godt lide filmen, og slutningen ligger helt klart op til en to’er, ligesom bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.