poster_2I filmen ‘The Hunger Games: Catching Fire’ er Katniss Everdeen og Peeta Mellark fra Distrikt 12 vendt hjem efter at have vundet det 74. årlige dødsspil. Men de to sonere må atter forlade deres familier for at tage på en sejrstur gennem Panem og promovere det makabre realityprogram, hvor børn tvinges til at kæmpe for livet.

Turen gennem distrikterne afslører, at et oprør ulmer lige under overfladen, og at Katniss er blevet et symbol på frihed. Den tyranniske præsident Snow må derfor forberede et alternativt 75. Dødsspil, hvor “The Girl on Fire” igen er en afgørende brik.

Jeg kommer lidt sent med min mening om Catching Fire. Men her kommer den!
Jeg har været inde og se filmen hele to gange. Det er uhyre sjældent jeg ser en film mere end én gang i biografen. Udover denne er det kun sket en anden gang, med Transformers 3.

Jeg var utrolig spændt på den, jeg elsker bøgerne, og jeg elskede den første film. Spørgsmålet var nu, om den ville kunne leve op til mine tårnhøje forventninger.

Jeg ved faktisk slet ikke hvor jeg skal starte henne. Jeg kunne nøjes med tre simple ord. Jeg elsker den. Jennifer Lawrence spiller rollen som Katniss helt fantastisk. Hun gjorde det godt i den første film, men hun slog benene væk under mig i Catching Fire (Se lige bort fra at jeg sad ned)

Nu er det ret lang tid siden at jeg har læst bøgerne, men så vidt jeg kan huske, så følger filmen bogen helt vild godt. Det er en af de bedste bog til film adaptioner jeg nogensinde har set. Der var op til flere gange hvor jeg var ved at tude i biografens mørke. Begge gange jeg så den. Jeg glæder mig til at den kommer på DVD, så jeg kan se den igen og igen og igen.

1 Comment on The Hunger Games: Catching Fire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.