På youtube er der et tag der hedder “The elements book cover tag”, som jeg synes er ret sjov, så jeg har været på jagt blandt mine bøger for at matche covers til de forskellige kategorier.


En bog med vand og en bog med blåt cover

SONY DSC

Wicked af Jennifer L. Armentrout blev valgt som bog med vand. Kerstin Gier’s Sapphire Blue blev valgt på grund af den klare blå farve og så har den endda blå i navnet – bonus point! Jeg har ikke læst nogle af bøgerne endnu

En bog med ild og en bog med rødt cover

SONY DSCFire Study af Marie V. Snyder har både ild på coveret og i titlen = bonus point til mig. Blood Promise af Richelle Mead er temmelig rød (Det er resten af serien også – bortset fra to covers der ikke matcher). Jeg har læst begge bøger, og jeg kunne rigtig godt lide dem!

 En bog relateret til jord og en bog med grønt cover

SONY DSCThe Name of the Wind af Patrick Rothfuss. Fantastisk bog, coveret er smukt og temmelig jord-relateret synes jeg. The Runaway King af Jennifer A. Nielsen har jeg ikke læst endnu, men den første bog var virkelig god. Og så er dette cover da temmelig grønt.

En bog med luft og en bog med hvidt cover

SONY DSCJeg byttede rundt på placeringen af bøgerne på billedet, opdagede det først bagefter og gad ikke tage det om. Til bog med luft på coveret har jeg valgt Throne of Glass af Sarah J. Maas. Faktisk en svær kategori, for man kan jo ikke se luften? I hvert fald ikke altid. Men se på hendes hår – det blæser rundt om hendes ansigt = vind. The Demon King af Cinda Williams Chima er valgt som bogen med hvidt cover. Jeg har ikke læst nogle af dem endnu, men de virker begge rigtig gode!

Bog med alle farverne: Blå, rød, grøn og hvid

SONY DSC

Faktisk ikke så nemt som det måske lyder. Jeg har valgt Følelse af Christina Bonde. God bog! Der er hvid i titlen, rød, blå og grøn bag hende pigen. Jeg elsker dette cover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.