Mary Kees liv forvandles til et langt mareridt, da hun begynder at modtage uhyggelige opkald fra en ondskabsfuld kvinde på alle tider af døgnet. Og det bliver kun værre, da kvinden afslører, at hun ringer fra fortiden. Mary Kee gør alt hvad hun kan for at slippe for den fremmede kvinde, men det gør kun hendes onde ånd endnu mere opsat på at straffe Mary Kee på den mest udspekulerede og skræmmende måde.

Jeg faldt over denne film ved et tilfælde, og synes den lød rigtig spændende. Så jeg besluttede mig for at give den et forsøg.
Hovedrollen går til Rachelle Lefevre, som nok kendes bedst fra Twilight. Jeg havde ikke så mange forventninger til hende som skuespiller, da jeg kun har set hende i Twilight én gang. Men hun gjorde det faktisk ret godt og overbevisende. Den anden “store” rolle går til Stephen Moyer, som spiller vampyren Bill i serien True Blood. Ham havde jeg nogle flere forventninger til, som jeg til dels synes han levede op til.
Det hele starter med at Mary modtager nogle opkald fra en mystisk kvinde, som levede for 40 år siden. Det hele bliver bygget godt op med gode mysterier, som når du endelig tror du har fået svaret på, kommer der bare et nyt.
Jeg blev ret forvirret til tider, fordi nogle af tingene ikke rigtig gav mening, men efterhånden som du kommer ind i filmen giver det mere og mere mening. Jeg var bange for, at man ikke ville få løst alle mysterierne, men det gjorde man heldigvis.
Der er enkelte ting, som er meget forudsigelige, men sådan vil det vel næsten altid være. Der var tilgengæld også ting der var knap så forudsigelige, og det var det fedeste.
Selve stemningen i filmen er meget melankolsk og dyster, men det passer også ret godt til den.
Helt klart en god film som bør ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.