Dette tag har jeg set på youtube en del gange, og ville også gerne lave den. Hvem elsker ikke bøger og kage? 🙂 Spørgsmålene har jeg løst oversat fra en random booktuber’s video.
Det går kort ud på at man skal lave en kage, der er spørgsmål med ingredienser og hvad de “betyder” når det kommer til bøger.

1. Mel – En bog der var langsom i starten men indhentede det til slut
Her har jeg valgt Seraphina af Rachel Caine. Det var en virkelig fed bog, og jeg elskede den, men den var ret langsom om at komme i gang med selve handlingen synes jeg.

2. Margarine – Fantastisk og udførlig handling
Der har jeg valgt the Name of the Wind af Patrick Rothfuss. Hvis du endnu ikke har læst denne, så gør det. Den har bare alt hvad en fantasy bog skal have. Den var virkelig spændende, og ikke som noget jeg har læst før. Jeg er imponeret over Rothfuss’ skrivestil og opbygning af verdenen.

3. Æg – En bog du troede ville være dårlig, men endte med at være rigtig god
Her har jeg valgt Vampire Academy. Jeg havde faktisk høje forventninger, men troede alligevel den ville være dårlig, og kunne ikke tage mig sammen til at læse den. Jeg startede faktisk engang på den, men stoppede fordi jeg ikke kunne blive fanget af den. Men da jeg tog den op anden gang fangede den med det samme og jeg kunne ikke ligge den fra mig igen.

4. Sukker – Sukkersød bog
Dette var faktisk den sværeste kategori for mig. Jeg har valgt Eleanor og Park af Rainbow Rowell, selvom jeg ikke synes den er sukkersød, men mere bare sød. Jeg er ikke rigtig til sukkersøde bøger, var det film, ville det være en hel anden sag. Men denne historie var nu også meget sød.

5. Glasur – En bog der dækker alle elementer: Sød, romance, trist og sjov.
Her valgte jeg Halfway to the Grave af Jeaniene Frost. Om den er sød ved jeg ikke helt, men der var nogle triste elementer i den, for mig i hvert fald, masser af sjove ting! Jeg sad i hvert fald og grinte flere steder. Der er også en romance og så meget andet.

6. Kirsebær på toppen – Din favorit bog i år
Nu er vi jo kun to måneder inde i året, og der venter forhåbentligt masser af gode læseoplevelser fremover. Men indtil videre må den bedste være Angelfall af Susan Ee. Der er ikke så meget andet at sige end at den var helt fantastisk.

SONY DSC

Sådan ser min bogkage ud. Hvordan ser jeres ud?

 

10 Comments on The book cake tag

 1. Jeg forstår simpelthen ikke den leg. Nu har jeg set den flere steder, og jeg fatter hat og briller. Hvorfor er mel, margarine og æg lig med de spørgsmål? :S Fatter ikke hvordan man kæder ingredienser og spørgsmål sammen 😛

  • Haha, jeg har ingen ide, men synes bare den var hyggelig 🙂 Jeg har bare skrevet tingene ned fra youtube videoer, så spørg nogle af dem 😛

 2. Det er faktisk et af de tags, jeg er sprunget over 😀 Hver sin smag – også i kage 😉

  Lige for tiden er jeg vild med The Book Tower Challenge, men…jeg har svært ved at se, hvordan man konverterer den til skrift og stadig får noget sjovt ud af den 😀

  Nå, men, on the top of my head bud på, hvordan min kage ville se ud:

  1. The Book Thief
  2. Eksil
  3. Jordemoderen fra Hope River
  4. For evigt og altid
  5. P.S. I Love You
  6. Alkymisten

  • Uh ja Book Tower Challenge, den er jeg også ret vild med! Forsøgte at lave den mens jeg filmede mig selv (det gik ikke så godt), så jeg vil rigtig gerne høre om det hvis du finder en super måde at gøre det på 🙂

   Sabrina, den må jeg tænke længere tid over, jeg betragter det spørgsmål som om du taggede mig 😉

  • Jeg synes bare den var meget hyggelig 😉

   Ja den er jeg også helt vild med, men tror ikke man kan lave den på tekst, ikke uden den bliver kedelig i hvert fald. Har du overvejet at lave den som video? 😛

   • Ja, eller nej. Altså, det er den eneste måde at gøre det på, så vidt jeg kan se, men det kommer ikke til at ske. Jeg får sjældent set andres videoer – vil jeg se videoer går jeg på youtube, vil jeg læse går jeg på blog. Sådan groft sagt 😉 Jeg læser ofte blogs steder, hvor der skal være relativt ro eller mens jeg laver noget ved siden af og så kan jeg jo ikke se dem og jeg får næsten aldrig vendt tilbage for det, så.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.