26853722

Forfatter: Teri Terry | Original titel: Mind Games | Serie: Mind Games #1 | Antal Sider: 352 | Genre: Dystopisk | Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra Nyt Nordisk Forlag

I et fremtidssamfund lever de fleste mennesker deres liv på nettet i en spændende og fascinerende virtuel verden. De har fået implantater, så de nemt smutter over i denne parallelle verden, hvor man kan være lige den man vil, og hvor alt er muligt, underholdende og spændende. Man spiller ikke bare et spil, men er en del af det. Men samtidig bliver man også udnyttet og manipuleret af et samfund, som har alle disse virtuelle-brugere i deres hule hånd.

I denne verden er Luna anderledes. Hun har en hemmelighed, som ingen må opdage. Hvis de gør, kan det koste hende livet. Hun bliver nødt til at spille med i deres spil, på deres præmisser, ellers risikerer hun alt.

Jeg elskede virkelig Slettet trilogien, og havde virkelig høje forventninger til denne bog. Måske lidt for høje. Bogen var ikke dårlig, slet ikke, men den var bare ikke helt hvad jeg havde forventet.

Jeg blev ikke helt fanget af skrivestilen, men det er måske en kombination af selve skrivestilen og handlingen? Jeg elskede Teri Terry’s skrivestil i den anden serie, og jeg kunne også godt lide den her, men handlingen virkede lidt… stillestående. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Der manglede bare et eller andet.

Handlingen var… interessant. Det var den virkelig. Selvom den føltes lidt stillestående, skete der alligevel noget og der var en masse interessante perspektiver. Hele ideen med en virtuel verden og hvordan den nærmest har overtaget alt i dagligdagen er virkelig interessant! Det rejste mange spørgsmål, både til bogen men også til hverdagen. Det giver et lidt anderledes billede på den virtuelle verden vi har i dag, og hvordan den muligvis vil udvikle sig!

Luna fangede mig ikke helt som hovedperson. Jeg connectede aldrig med hende, selvom hun føltes virkelig nok. Generelt var der ikke mange af personerne jeg klikkede med, og det er måske også med til at jeg ikke var helt så vild med bogen som jeg havde håbet.

Generelt var bogen virkelig fin, og jeg satser på at genlæse den en skønne dag. Jeg har på fornemmelsen at jeg måske vil få mere ud af den anden gang?

Har du læst den?

2 Comments on Teri Terry: Mind Games

  1. Jeg kunne godt lide den. Da jeg først havde fattet hvad PIP var, fangede den min interesse. Synes den var lidt lang tid om at komme i gang. ☺ Men jeg ville nu ønske at det ikke var en enkelt stående bog. Kunne godt bruge en til, så man rigtig kunne lære personerne at kende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.