I lørdags var der atter bogbloggertræf som Katja og Mathilde havde arrangeret. Jeg er virkelig imponeret over deres arbejde. Som de fleste nok allerede har opdaget var der et tema denne gang, nemlig Alice i Eventyrland. Jeg indrømmer at jeg aldrig har læst historien, og jeg har kun set små klip af tegneserien, og har aldrig været særlig vild med den. Jeg kender selvfølgelig godt historien, men den er virkelig creepy synes jeg, det er dog mange mange år siden, så måske skulle jeg give den en chance igen?

I hvert fald var det virkelig gennemført lige fra pynt, mad og bog-jeopardy. Jeg fik ikke selv taget nogle billeder, havde kun min mobil med, og vidste at mange andre havde kamera med. Jeg har fået lov til at bruge billeder fra Katja, så de følgende billeder er altså hendes.

unnamedJeg var så heldig at få lov til at køre med Xenia, da vi skulle være der kl. 10.00 for at hjælpe med at gøre klar. Rebecca kørte også med og gav en hånd. Det var meget hyggeligt, med masser af musik og sang. Jeg skar mig ikke engang i fingrene, kun i min ene negl! Og jeg fik smadret et glas. Men sådan er det 😉 (Og lad mig lige sige at jeg var helt vild med Katja’s hår!)

1

Efterfølgende træk vi en person fra universet som vi så skulle være resten af aftenen, jeg trak Filurkatten som kom på hold 2 til bogjeopardy og var hold kaptajnen. segsg sefPrøv engang at se den udsmykning! I’m in love.

rsbf f bfOg lad mig slet ikke snakke om maden og kagerne. Mums mums mums. Det var simpelthen bare lækkert! Jeg fik endda både rester af maden og kager med hjem <3

Meget af udsmykningen var leveret af Dreamparty, det var blandt andet kagetallerkener, kagefade og papkrus. De passede bare så godt ind i temaet altså.

Bogjeopardy var virkelig virkelig sjovt, selvom mit hold kom på sidste pladsen haha. Det vigtigste var nu også at vi havde det sjovt, synes jeg. Alle deltagere fik en præmie, og man kunne selv vælge, vi fik dog lov til at vælge til sidst fordi vi kom på sidste pladsen. Det var dog rigtig heldigt at alle på mit hold fik den bog de gerne ville have! (De følgende billeder er mine egne)

SONY DSC SONY DSCJeg valgte den smukkeste engelske paperback version af Alice’s Adventures in Wonderland som Saxo havde sponsoreret. Den har også fine illustrationer, og jeg glæder mig faktisk til at læse den en skønne dag. Jeg fik også lov til at bladre i udgaver fra Carlsen og Cobolt, der var danske udgaver. De var også rigtig fine, men jeg er vildere med min <3

1 Comment on Teaparty

  1. Åh tak søde, jeg var/er også virkelig glad for håret. 😛 Og fik Så fine bølger i det, da jeg tog fletningen ud, at de holdt hele søndagen også. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.