Ikke-navngivet-2 kopiI dag kl 15.00 skal jeg have min første tattoo 🙂 Jeg ved ikke om det komme bag på folk at jeg skal det. Det gjorde det i hvert fald for nogle på twitter, da jeg luftede det der 😉
Men jeg har længe gerne ville have en tattoo, men har skulle finde ud af præcis, hvad det skulle være. Den jeg først tænkte på, som jeg stadig gerne vil have, men den skal ikke være min første, fordi den er lidt for stor og indviklet.

Hvad skal jeg så have? Jo, en lille trekløver 🙂 Jeg kan ikke vise et billede endnu, da den først bliver tegnet når jeg kommer. Mange har spurgt, hvor jeg ikke skal have en firkløver, når nu den betyder held. Men det skal være en trekløver, fordi den repræsenterer Irland. Og jeg elsker Irland, det kommer vel ikke bag på nogen? 😉 Og Irland betyder så meget for mig, og når jeg ser en trekløver minder det mig om Irland og mine to rejser dertil (Og snart en tredje), men mest om min første rejse, hvor jeg rejste alene.
Den rejse betyder rigtig meget for mig.

Men ønsk mig held og lykke, jeg er skide nervøs. Er en rigtig pivskid 😛

5 Comments on Tattoo!

  1. Jeg kunne ikke forstille dig med en tus, men det er da fedt at du skal have lavet en og jeg glæder mig meget til at se den 😀

  2. det er rigtig fedt at få lavet en tattoo, det bliver først rigtig slemt hvis der skal tegnes ovenpå hvor der allerede er kommet blæk.

    Men det bliver da fint, hvor skal du have den henne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.