tattooFor godt og vel en måneds tid siden snakkede jeg om at jeg skulle have en tatovering. Nu er den endelig healet, selvom jeg dog lige skal et smut derop og have fyldt noget mere farve i, her en af dagene. Men synes da lige at jeg ville dele et billede med jer. Det er ikke særlig godt, det er taget med en mobiltelefon hjemme hos min mor.

Men jeg er helt vildt glad for den, og den er blevet præcis som jeg gerne ville have det. Og er glad for at den er stoppet med at klø og skalle!

orkI dag er jeg igen til øver med Roskilde Renæssance Band. Det er der en gang om året, og jeg var også med sidste år. Sidste år var jeg den eneste violin ud af 40-50 elever, det var lidt ensomt! I år er vi dog 4 violiner i alt. Heldigvis. Vi havde den første øver i går, fra 10.00 – 15.30, og jeg var helt færdig, det er ret hårdt at spille i så mange timer, selvom der selvfølgelig er pauser. Det er ca. samme tid i dag, dog skal jeg gå lidt før, fordi min mor fejre fødselsdag, og min moster og morfar kommer. Hvor jeg dog glæder mig til at fejre min mor og se min familie igen 🙂

Med renæssance bandet skal vi spille to koncerter, én i Roskilde domkirke og en i koncertsalen i Tivoli. Den i tivoli bliver søndag den 5 maj kl. 20.45. Dårligt tidspunkt. Kan I lige forstille jer, hvad klokken er, når vi er færdig med koncerten, får pakket sammen, og jeg kommer med toget mod Roskilde og inden jeg kommer i seng? Skal tidligt op mandag :/ Men skidt pyt, jeg overlever nok.
Glæder mig i hvert fald til begge koncerter. Vi spillede også i domkirken sidste år, og det var bare en af de fedeste oplevelser længe! Dog var tivoli lidt af en fiasko, men vi skal spille i en anden sal i år, så mon ikke det går lidt bedre?

2 Comments on Tattoo

  1. Jeg kan godt forstå at du er glad for din tattoo, den er også fed!
    Men ja det er rigtig at der er nogle der tager det personligt det med en stjerne, jeg snakkede med en fra klassen, og hun vil gerne lave 7 stjerne, fordi de er 7 søskende. Jeg havde bare ikke tænkt over det før. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.