22433176Forfatter: Tamora Pierce
Original titel:
In the Hand of the Goddess
Serie: Song of the Lioness #2
Antal Sider:
187
Genre:
Fantasy
Forlag: Tellerup
Udgivet: 1984
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
Alanna er blevet væbner hos prins Jonathan
– en af de få der kender hemmeligheden
om hvem hun er.

Hendes magiske evner vokser stadig,
og hun er den eneste
der kan gennemskue den ærgerrige hertug Rogir,
prinsens fætter.

Alanna kommer i livsfare,
da hertugen sætter sin onde plan i værk …

Min mening:
Åh ja, den kære Alanna. Jeg kommer nok aldrig til at elske eller rose denne serie til skyerne som de fleste andre gør. Jeg kan skam godt lide den, misforstå mig endelig ikke, men den kan aldrig gå hen og blive en af mine favoritter.

Mit problem er egentlig det samme som i den første bog. Den er alt for kort! Der sker rigtig mange ting, og jeg kan mærke at Tamora Pierce vil så meget, men der er bare for få sider. Det ene øjeblik er det forår, det næste er det vinter. Så vidt jeg husker går der 18 måneder i denne bog. 18 måneder på 187 sider. Jeg kan slet ikke følge med. Det resultere også i at jeg ikke synes Alanna har den vilde udvikling. Jeg synes ikke hendes opførsel er meget anderledes i slutningen af denne bog end den er i starten af den første. Hun starter ud som 10 år i den første bog. I denne er hun pludselig gammel nok til at tiltrække sig opmærksomhed fra det modsatte køn. 2 specifikke fyre. For mig virker det helt forkert, når hun ikke har haft plads til at udvikle sig og i princippet stadig er som en 10-12 årig.

En af de ting jeg virkelig godt kunne lide var katten Trofast. Nøj hvor var han bare sød, jeg elskede alle de steder hvor han var med så meget. Jeg håber virkelig han er med i de næste bøger.

Jeg kan egentlig godt lide selve verdenen og handlingen, jeg ville bare sådan ønske bøgerne var lidt længere så tingene kunne udvikle sig og blive forklaret ordentligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.