Jeg ligger syg hjemme i dag, var ellers taget afsted, men måtte vende om, da jeg kom op til stationen. Havde det simpelthen for dårligt. Det er så irriterende, jeg har ikke tid eller lyst til at være syg. Tror det er noget forkølelse. Har lidt feber, er snottet, ondt i halsen og har det bare ikke godt.
Har næsten ikke sovet i nat, fordi jeg bare ikke kunne få vejret da jeg lagde mig ned 🙁

Har brugt tiden i dag på at se Legend of the Seeker, læse i min bog og sidde lidt ved min computer. Har lagt 5 nye boganmeldelser op i dag, alle af bøger af Amelia Atwater-Rhodes. Det er ikke nogle bøger jeg har læst for nyligt, faktisk er det mellem 6-12 måneder siden jeg har læst dem. Men har læst dem alle så mange gange, at jeg næsten kan dem uden ad. 😛

Og så undre det mig at Linkwithin ikke viser andre indlæg. Hmm.

5 Comments on Sygdom

  1. Lige præcis, det spiller bare ikke rigtig, med de danske navne, synes jeg. :s Der skal virkelig meget til, før jeg synes det svinger på dansk. Tror jeg kan tælle mine danske favorit-forfattere på én hånd. Ellers er alle andre udenlandske. :p

  2. Du skal blive den første til at få besked.
    Det er det. Jeg sender selv foresprøgelser til dem, så alle de interviews du kan se under min side “forfatterinterviews” er udarbejdet af mig.

  3. Tak skal du have. Jeg synes også det er rigtig fedt. Som bogorm er det fedt, at komme ‘tæt’ på de forskellige forfattere og deres arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.