11500217Forfatter: Susan Ee
Original titel: Angelfall
Serie: Penryn & the end of days #1
Antal Sider: 325
Genre: Dystopia
Forlag: Hodder & Stoughton
Udgivet: 2013
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
It’s been six weeks since angels of the apocalypse descended to demolish the modern world. Street gangs rule the day while fear and superstition rule the night. When warrior angels fly away with a helpless little girl, her seventeen-year-old sister Penryn will do anything to get her back.

Anything, including making a deal with an enemy angel.

Raffe is a warrior who lies broken and wingless on the street. After eons of fighting his own battles, he finds himself being rescued from a desperate situation by a half-starved teenage girl.

Traveling through a dark and twisted Northern California, they have only each other to rely on for survival. Together, they journey toward the angels’ stronghold in San Francisco where she’ll risk everything to rescue her sister and he’ll put himself at the mercy of his greatest enemies for the chance to be made whole again.

Min mening:
Da jeg begyndte på denne var det med spænding og frygt. Den har fået ret gode anmeldelser rundt omkring og har en høj rating på goodreads, og jeg har ikke den bedste erfaring med bøger der omhandler engle. Jeg ved ærlig talt ikke hvorfor jeg ventede så længe.

Jeg nød virkelig hele bogen, eller nød er faktisk et fattigt ord, for denne bog er awesome! Den er virkelig fed! Penryn er en rigtig god hovedperson, og jeg elskede hvert minut med hende. Det var spændende at se hvordan hun klarede sig sammen med Raffe, og jeg elskede deres sammenspil! Jeg elskede også at læse om hvordan hun klarede sig i forhold til sin mor, jeg følte i hvert fald meget med hende, og er glad for at det ikke er min mor!

Ee har bygget en virkelig fed verden op, og jeg havde slet ikke forventet at den ville slå benene væk under mig som den gjorde. Jeg aner faktisk slet ikke hvad jeg skal skrive, og dette er ikke rigtig en anmeldelse men mere bare rambling om hvor god bogen er. Og jeg har brug for den næste nu, og jeg har den ikke. Oh it kills me. Alle burde virkelig læse denne bog. Nu. Alle.

Handlingen er bare… Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare mig, helt seriøst. Der var ikke et kedeligt øjeblik overhovedet, og slutningen… Argh….

4 Comments on Susan Ee: Angelfall

  1. Den bog er bare SÅÅÅÅ god altså 😀 Blev så glad da det blev ændret fra en trilogi til fem bøger .. Jeg vil have mere Penryn 😀

  2. Jeg havde det nøjagtig som dig, da jeg blev færdig med bogen – hvorfor har jeg ikke nummer to!? Nu har jeg haft nummer to liggende i en måned eller to, og jeg er bange for at gå i gang med den, for den tredje er jo ikke ude endnu!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.