Ja jeg er overvægtig og vil gerne tabe mig. Og jeg har endelig fundet motivationen til det.
Dem der følger mig på Twitter har kunne læse at jeg har meldt mig ind i et fitness center 🙂 Ja den er go’ nok 🙂 Det er et lille fitness center der ligger i hedehusene, ikke særlig stort, men den har alle de ting jeg skal bruge. Det er sammen med min bedste veninde, så det skal nok blive godt. Vi var der for første gang i går.

Vi har valgt den ved PBS, hvor vi skal betale 169 kr om måneden. Der er ingen binding, og intet startgebyr. Vi skulle ligge 100 kr, som depositum for den nøglebrik man skal bruge når personalet ikke er der.
På tirsdag skal vi der ned igen, hvor vi vil få vist hvordan vi bruger styrketrænings maskinerne, og måske et lille program. Helt gratis 🙂 Vi får også resten af juni samt hele juli gratis, så vi skal først betale til august 🙂

Samtidig her til den første skal jeg starte på en kur sammen med min mor, den hedder suppekuren. I kan prøve at google den, hvis I vil se hvad den går ud på. Jeg vil så samtidig bruge den som et springbræt, til at spise meget sundere til dagligt. Suppekuren varer i 7 dage.
Jeg mangler faktisk kun at købe en vægt og et målebånd. Sidst jeg vejede mig, var hjemme hos min moster. Den lille brune bog på billedet, vil jeg bruge til at skrive ned, hvordan jeg træner, så jeg kan se fremskridt. Og så skriver jeg min vægt, samt taljemål ind 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.