Fik en fin lille mail fra min lærer forleden, med en invitation til et strygerkursus med Kim Sjøgren. Jeg ved ikke, hvor mange af jer der ved hvem han er, men han er Danmark’s nok mest kendte violinist, meget meget dygtig, og samtidig er han også komiker.

kim

Jeg takkede ja med det samme, og glæder mig allerede helt vildt. Selvom det bliver en hård dag. Først afsted mod Holbæk og så være til det kursus fra 10.00 – 17.00. Det er rigtig mange timer at spille violin i. For det er faktisk fysisk hårdt at spille, fordi det er en så akavet stilling man skal sidde / stå i når man spiller.

Vi skal spille to sange, et af Mozart og så et af en irsk komponist jeg ikke kender. Specielt det af Mozart er mega svært. Jeg skal spille 2. violin. Plejer normalt at spille 1. Men stykket er simpelthen for svært.
Min lærer og jeg har også indstillet det nummer vi egentlig var begyndt at spille, for at koncentrerer os om dette, da der ikke er så forfærdelig længe til, hvis man kun ser på violin timer.

Dette nummer er det af Mozart vi skal spille. Jeg er bare lykkelig for at jeg ikke skal spille 1 violin, tror aldrig jeg ville nå det 😛

Men jeg glæder mig helt vildt meget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.