sban-10901---20150601

Jeg er egentlig ikke typen der elsker at gå på stranden, men er vejret til det er det nu meget hyggeligt. Jeg ejer intet badetøj overhovedet, men jeg har været på stranden tidligere selvfølgelig, mange gange med en god bog under armen, en flok venner samt noget musik og grill. Det er virkelig hyggeligt, sådan hen af eftermiddagen/aftenen.

I øjeblikket er spørgsmålet jo bare, om vejret nogen sinde vil give muligheden for at tage på stranden. I øjeblikket er vejret i hvert fald ret ærgerligt. Men når vejret engang arter sig, vil jeg glæde mig til at pakke tasken og tage på stranden, eller bare komme ud og nyde det gode vejr, for det er jo om at udnytte det når det er her.

I øjeblikket overvejer jeg også hvad jeg skal læse i den smule ferie jeg får, det er svært at begrænse mig, for jeg har virkelig mange gode ulæste bøger, både fysiske og elektroniske. Hvad skal I læse til sommer?

5 Comments on Strandvejr?

 1. Ingen badetøj 😮
  Jeg har 15+ bikinier 😮 Nogle for store, nogle for små, burde rydde op i dem, men sådan er der så meget hehe. Har tit glemt badetøj når jeg skulle på ferie, og så løber det jo op 😛

  Jeg glæder mig meget til at få læst S. af J.J. Abrams 😀 Det bliver skægt, tror jeg 🙂

  • Wow det var mange 😛
   Jeg har godt set en del til S af J.J. Abrams, men jeg kan ikke helt finde ud af om den er noget for mig 😛

 2. Lige i dag er det selvfølgelig vildt varmt, så jeg tror nu nok man kan sige det blev muligt at tage på stranden, hvis man er til det (det er jeg slet ikke). 😀

  Jeg har ingen specifikke læseplaner for sommeren. Jeg overvejer faktisk at holde en pause og lave en masse andre ting i de næste uger, nu må vi se.

  • Haha ja der har været godt varmt de sidste par dage, men det var der ikke da jeg skrev indlægget 🙂 Jeg er heller ikke vild med stranden = alt for meget sand. Men elsker at kunne køle af i havet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.