26226836Forfatter: Stephanie Perkins
Original titel:
Isla and the Happily Ever After
Serie: Anna and the French Kiss #3
Antal Sider:
354
Genre:
Contemporary
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2015
Sprog: Dansk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra Plusbog

Isla er vild med Josh, som hun går i skole med, men hvordan fortæller man det? Isla tager først mod til sig, da hun møder ham tilfældigt på en sommerferie. Får de mon hinanden?

“Isla og jagten på lykke” er skrevet af Stephanie Perkins, der tager os med på et romantisk og fint lille eventyr. Isla og Josh finder hinanden, men hvordan holder man fast, når den normale hverdag kommer igen? Og hvad med familien?

“Isla og jagten på lykke” tager os med rundt i verden og med ind i en teenageverden af kærlighed.

Jeg har læst Anna and the French Kiss men jeg har ikke læst den næste, så jeg var spændt på om jeg ville mangle et eller andet når jeg læste Isla og jagten på lykke. Det synes jeg ikke jeg gjorde. Jeg havde egentlig heller ikke nogle forventninger til den, men må indrømme at den ikke lige var min kop the.

Mit største problem med denne bog er hovedpersonen Isla og hele kærlighedshistorien. Det er simpelthen så utroværdigt, og ødelagde læseoplevelsen for mig. Jeg synes Isla var virkelig irriterende, og hendes lille forelskelse i Josh var ikke sød og romantisk for mig. Den nærmede sig mere besættelse og stalking. Det kan godt være du ikke er enig, men det var sådan jeg opfattede det hele. I starten, indtil John endelig får øjne for Isla drejer alt sig om ham, jeg mener alt. Jeg tror ikke Isla’s tankegang kunne rumme andet end Josh hele tiden. Det blev altså en tand for meget, og virkede heller ikke naturligt.

Josh kunne jeg godt lide, for det meste. Jeg synes også han var okay i Anna and the French Kiss, men igen, romantikken blev lidt for falsk. Der blev bygget op til det helt store, langsomt, og da Josh endelig åbner øjnene gik det hele lidt for hurtigt.

Selve skrivestilen var ganske fin, hvilket nok også reder bogen fra kun at få 1 stjerne. Andre kan måske godt lide historien og al kærligheden, men det var desværre ikke noget for mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.