Jeg har fået et par ting hjem fra spartoo, og jeg kan kan sige positive ting om deres kundeservice.
Man fik en mail med at det var afsendt, samt track&trace til postdanmark, men at der ville gå 4 dage inden man kunne følge den, fordi pakken kommer fra Frankrig. Og fik så en sms da pakken kunne hentes på posthuset.
Tasken og skoene var pakket godt ind, så de ikke kom til skade på vejen – top dollar!

Jeg bestilte mig blandt andet et par ankelstøvler

De er så fede, og passer godt med mine andre sko. Jeg blev overrasket over stoffet, det er slet ikke så stift som jeg havde forventet, dog kan jeg godt mærke at de skal gås lidt til, inden de bliver super behagelige. Men de er super fede, og endnu federe i virkeligheden.

Jeg bestilte også en ny taske, da jeg godt kan lide at skifte, og så ville jeg have en der var stor nok til at have en bog i, og måske også stor nok til at bruge som skoletaske, hvis man ikke skal have alt for mange tunge til med i skole 🙂 Dog kan jeg ikke bruge den, nu hvor jeg har tysk, fordi mine ordbøger vejer et ton!

Man kunne også få den i sort, beige og grøn, men har allerede en sort håndtaske hvor der er plads til en bog. Og stoffet inde i tasken er bare så flot! Jeg elsker den. Rummet inden i er delt op i to rum, hvilket er meget smart synes jeg, og så er der nogle små lommer. Der er også en lomme på bagsiden af tasken. Jeg kan godt lide mange lommer! 🙂

De har et stort udsalg i øjeblikket, hvor man kan spare meget 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.