Jeg er gået i spare “mode” eller hvad I nu vil kalde det.
Det kommer nok ikke som den store overraskelse for folk, at jeg spiller violin og jeg elsker Irland. Har fundet dette kursus i Irland, hvor jeg skal være i en uge. Det er en pakkeløsning, så jeg får både Bed&Breakfast 6 nætter, 5 morgen undervisningstimer i irsk folkemusik, 4 hjemmelavede aftenmåltider, 3 eftermiddags sightseeing tours og 1 dag til at gøre hvad jeg vil, og aftens sessions på pubs.
Det foregår i Tipperary syd Irland. Jeg har en veninde der er fra Tipperary, så det er meget sjovt. Jeg har snakket med den dame der har det, og jeg kan låne en violin, så jeg ikke skal tænke på at kæmpe med flyselskabet.

6 night option from €1,050 p.p.

6 nights bed and breakfast accommodation,
5 mornings of fiddle tuition.
3 afternoons sightseeing tours
4 home cooked evening meals, and many nighttime Traditional Irish music sessions. Day off to relax and enjoy the countryside.

Sådan hedder den pakkeløsning jeg vil vælge.Det er lidt under 8.000 danske kroner, hvilket jeg synes er billigt, for al det jeg får for det. Skal dog så lige have flybilletter oveni. Og lommepenge, og transport fra Dublin til Tipperary.
Og så kunne jeg godt tænke mig at spare sammen, så jeg kunne blive i 2 uger i alt. Altså 1 uge til violin kurset og 1 uge i Dublin, hvor jeg ville tage på nogle dagsture.

Åh det vil jeg så gerne. Så jeg er virkelig gået i gang med at spare penge sammen. Det drejer sig jo om ret mange moneter 😉 Ville gerne tage afsted til næste sommer, hvis jeg kan nå det. Mine veninder skal derover med deresfamilie (de er tvillinger), og så havde vi snakket om, at vi tog afsted i samme uge, og så sendte de deres familie hjem efter en uge, og mødtes med mig i Dublin, og så blev vi der i den uge ekstra sammen. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så skidt pyt. Så venter jeg bare et års tid igen. Måske min mor kunne spare sammen, og så tage derop og møde mig efter den uge 🙂
Der er mange muligheder ;(

4 Comments on Spare mode

  1. Det kan jeg godt forstå. Det er et meget kendt navn.
    Jeg læser dem på engelsk. Jeg har faktisk de første 10 stående på min reol, men jeg gik i stå efter 4’eren. Men jeg regner med snart at forsætte med dem.

    Jeg tvivler på, at jeg får læst hele serien. Det er to år siden jeg læste 10’eren og er endnu ikke begyndt at læse videre. Til sidst blev jeg bare så træt af skrivestilen og at mange at personerne virker som hinanden. :/

  2. Jeg er glad for at høre, at 2’eren er så god! Men jeg har desværre ikke læst den endnu. Ejer kun 1’eren (indtil videre, hæhæ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.