6448471

Forfatter: Sophie Jordan | Original titel: Firelight | Serie: Firelight #1 | Antal Sider: 323
Stjerner:

With her rare ability to breathe fire, Jacinda is special even among the draki—the descendants of dragons who can shift between human and dragon forms. But when Jacinda’s rebelliousness forces her family to flee into the human world, she struggles to adapt, even as her draki spirit fades. The one thing that revives it is the gorgeous, elusive Will, whose family hunts her kind. Jacinda can’t resist getting closer to him, even though she knows she’s risking not only her life but the draki’s most closely guarded secret.

Mythical powers and breathtaking romance ignite in this story of a girl who defies all expectations and whose love crosses an ancient divide.

Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg egentlig forventede af denne bog, men den lød nu meget god. Og det var den heldigvis også.

Sophie Jordan har et let og flydende sprog, og der gik ikke længe før jeg blev revet med i historien. Historien udvikler sig langsomt, og der er egentlig ikke mange aktion scener. Jordan fokuserer mere på personerne, særligt vores hovedperson Jacinda. Jeg elskede at følge hende, og bogen virkede slet ikke langsom på nogen måde. Jeg elskede hele ideen med the draki, og hvordan de var. Det var super spændende, og der blev langsomt afsløret mere og mere.

Jeg kan ret godt lide Jacinda. Hun er ikke perfekt, og træffer et par dumme beslutninger, men hun samtidig så sød og det hele gør hende mere realistisk. Hendes søster, Tamra og moren, var jeg ikke helt vilde med. Jeg kunne sagtens se grundlaget for de ting de gjorde, men jeg brød mig ikke helt om det. Will kunne jeg virkelig godt lide! Og jeg elskede de to sammen. Cassian var lidt mystisk, men han er heller ikke med i hele bogen, og jeg håber lidt vi kommer til at lære ham at kende lidt bedre i den næste.

Firelight overraskede mig meget positivt. Jeg endte med at elske den mere end jeg havde forventet, og jeg glæder mig virkelig til at jeg får fat i næste bind! På den ene side er der ikke meget nyt i denne bog, men selve ‘væsenet’, altså the Draki har jeg ikke mødt før. De er ikke drager, men efterkommer af dragere. Det synes jeg er ret så fascinerende.

The Pride, som Jacinda og hendes familie boede i, var virkelig godt tænkt på og fortalt. De er brutale, men alligevel ved man ikke helt, hvad de kan finde på at gøre, og hvorfor Jacinda og hendes familie flygter, bliver først afsløret senere. Det var et tidspunkt, hvor jeg virkelig fik ondt af Jacinda.

Hvis du er til fantasy og medrivende historier, kan jeg helt klart anbefale Firelight af Sophie Jordan. Jeg skal i hvert fald læse videre snart, specielt efter den cliff-hanger!

2 Comments on Sophie Jordan: Firelight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.