Jeg render rundt med sådan en drøm, om at vi vil få lidt mere varme og sol. Det kunne være skønt, kunne det ikke? Vi er trods alt i slutningen af juni måned, snart juli.

Sommer hvor bliver du af?

Jeg kan i hvert fald godt lide at gå i sommer sko så snart jeg har muligheden, og droppe de lidt tykkere udgaver og strømper.

Denne sag synes jeg f.eks. er rigtig fin. Hælen er faktisk stadig for høj til at jeg ville kunne gå med den, men med lidt øvelse? Og så er den bare rigtig flot og anderledes.

Hælen på denne er så afgjort højere end hvad jeg kan gå i, men den er bare så fed! Og så elsker jeg farven!

Generelt så elsker jeg sandaler, bare ikke hvis der er noget mellem tæerne, altså mellem storetåen og den ved siden af. Men man kan jo også få rigtig mange fine sko uden det. Både med og uden hæl.

Jeg har altid været glad for ballerinaer, selvom jeg i øjeblikket ikke ejer et eneste par. Utrolig nok. Har fået slidt dem jeg havde op. Men disse der er på billedet, kunne jeg godt overveje at købe, hvis jeg kunne få dem i min størrelse. Det er ulempen ved at være høj og have store fødder – det er svært at finde sko!

Men nu tror jeg, at jeg vil tage mine sandaler på, og gå mig en tur i det gode vejr 🙂

2 Comments on Sommersko

  1. Ja, jeg ved virkelig heller ikke hvorfor han ville have kontakt med mig. Han prøvede også kun det første år, gennem min mor. Så fortalte jeg min mor hvad hun helt ordret kunne meddele ham og så har jeg ikke hørt fra ham siden. Hvis hun faktisk gjorde det, var det bestemt heller ikke kønne ord. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.