Jeg sidder og drømmer en lille smule om efteråret. Jeg vil ikke brokke mig over varmen, for vi har jo næsten ikke haft nogen sommer, men til tider bliver det altså en tand for varmt til mig, specielt i min lille lejlighed med kæmpe vinduer – her bliver som en bageovn!

1395364828-autumn+leaves.jpg-original

Derudover, så elsker jeg farverne! Både i naturen men også når det kommer til tøj og sko. Jeg elsker alle de brunlige nuancer. Jeg glæder mig til at kunne putte under et tæppe med en kop varm kakao og en god bog eller film. Jeg elsker at finde mit lune tøj frem og kigge på den nye efterårskollektion.

Når alt det er sagt, så elsker jeg stadig sommeren, og jeg nyder at kunne gå ud uden jakke og i sandaler, det er altid så dejligt! Jeg er dog ikke fan af at skulle smøre mig ind i 10 lag solfaktor creme, hvis jeg skal bruge bare mere en 10 minutter udenfor. Og så er jeg også typen der altid holder mig i skyggen, hvilket alle andre synes er dybt underligt og irriterende. Specielt da jeg tog tysk gsk i 2013, kunne de andre ikke forstå at nå vi gik ned i gården i pausen, så ville jeg sidde i skyggen. Det var jo kun 30 min. Man kan sagtens nå at blive godt rød på 30 minutter, og det gør virkelig ondt! Derudover synes jeg ikke den brændende fornemmelse fra solen er særlig behagelig. Skygge tak 😀

4 Comments on Sommer og efterår

  1. Jeg hopper med på skyggedelen! Sol er ok, men jeg får det så lummert og sådan en træls sol-hovedpine OG så er solen netop bare heller ikke sød ved rødhårede..
    Næh nej, efterår og vinter tak – så er jeg en glad type!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.