Da den onde dronning Ravenna spørger sit spejl, hvem der er smukkest i landet, bryder hun sig ikke om svaret: Snehvide. Dronningen beordrer en jæger ud for at myrde sin rival. Men jægeren, Eric, kan ikke få sig selv til at tage den unge piges liv. I stedet træner han Snehvide til at blive en frygtindgydende kriger. Sammen med hertug William og en flok dværge tager hun kampen op mod dronningens regime.

Traileren så rigtig spændende ud, og jeg elsker hele det univers filmen foregår i. Jeg kan også rigtig godt lide filmen. Der er nogle ekstrem fede effekter og scener med, og det er noget jeg virkelig værdsætte ved en film.
Hvad angår skuespil. Ja lad mig starte med Kristen Stewart, som vi jo alle kender fra Twilight. Altså, hun bør virkelig gøre et eller andet ved hendes ansigt, eller bare hendes mimik. Hun har jo kun et ansigt. Sorry to say, men det ødelægger det altså lidt for mig. Og så ser jeg hende hele tiden som Bella fra Twiligt. Suk.
Charlize Theron tilgengæld, hende kan jeg rigtig godt lide. Synes hun gjorde det rigtig godt. Hun var virkelig skør i bolden! Lige som jeg kunne forestille mig sådan en ond dronning med magiske evner.
Og Chris Hemsworth. Hmm. Han er altså ret sød at se på, er han ikke? 🙂
Alt i alt en rigtig god underholdningsfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.