Ja, jeg har før blogget om sneakers. Jeg trænger gevaldigt til et par nye. De er ved at være godt slidte dem jeg har, og så knirker den venstre når jeg går. Seriøst! Den knirker. Det er så irriterende, og en smule pinligt når jeg går. Haha.

fgnddd

Converse hører man jo så meget om, men jeg har faktisk aldrig haft et par. Tro det eller ej. Jeg ved ikke rigtig hvor gode de er at gå i. Udseende mæssigt, minder de lidt om Kawasaki sko, eller hvad de hed. Som jeg gik meget med tilbage i 9-10. klasse, og mine fødder blev smadret af dem!

New Balance ser umiddelbart lidt bedre ud, synes jeg. Men igen, jeg har aldrig prøvet dem, så kender ikke mærket.

Jeg har et par fra Reebok i øjeblikket, og de har været ganske gode. De er de egentlig stadig, men sålen inde i er ved at være ikke-eksisterende, men kan muligvis skiftes ud. Men der er jo knirken, som jeg ikke lige ved hvordan jeg skal komme af med, haha! De har efterhånden også nogle år på bagen, så måske det er ved at være tid til nogle nye?

Mit krav er bare at jeg skal kunne gå godt i dem, og de skal have en solid hæl, da jeg træder utrolig hårdt med min hæl, og derfor slider dem meget hurtigt der. Samtidig går jeg lidt skævt, så de skal også gerne støtte, gerne ved indersiden af foden.
Har I nogle gode forslag?

1 Comment on Sneakers: What to choose?

  1. Converse skal du helt klart IKKE vælge, hvis du træder hårdt med din hæl eller har smalle fødder. De bliver meget nemt slidt inde i skoen, i bunden. Det er mine ihvertfald… Reebok’en er god 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.