På det seneste er der kommet ret mange sneakers med kilehæl frem. Det kan godt være, at det er smag og behag. Men jeg synes altså at de er virkelig grimme.

Ikke-navngivet-1 kopi

Som vist på billedet kan man få dem i forskellige typer. Den brune til højre er faktisk okay pæn, den er af mærket Les Tropéziennes par M Belarbi. Men alligevel tror jeg ikke, at jeg kunne finde på at købe den. Jeg foretrækker nu helt almindelig sneakers, hvis det endelig skal være. Hvordan er de i det hele taget blevet moderne?
Men okay, nu er kilehæl, heller ikke lige min deal. Hvis jeg kunne gå med hæl, skulle det bare være en ganske almindelig hæl!

Eller hvad synes I? Er I tilhængere af denne type sneakers? Eller foretrækker I også helt almindelige sneakers?

2 Comments on Sneakers med kilehæl

  1. Jeg synes det er noget af det grimmeste! Man får sådan en kæmpe klumpfod af dem!!! X(
    Dog synes jeg en helt normal stilet med kilehæl godt kan være pæn 🙂

  2. Wow! Er helt vild med den første, og den anden 😀 Det er lige mig! Men jeg døjer desværre med gigt i mine knæ, så lægen fraråder brug af høje hæle 🙁 Øv øv! Hehe! Det er typisk når jeg rent faktisk kan lide dem? 😀 … Ej men er enig i dig, i at der findes mange grimme, af disse sneakers med høje hæle. Men du har ikke været god til at finde de grimme 😉

    Simone
    microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.