Som nogle af jer nok allerede har fundet ud af, er jeg helt vild med Irland og irsk folkemusik.
Engang i mellem livestreamer Livetrad.com irsk folkemusik fra Irland, hvilket er super fedt, for så kan man sidde hjemme og se det live, hvis man ikke lige har mulighed for at tage til Irland. De holder altid en eller anden form for konkurrence, når de livestreamer. Og jeg deltager hver eneste gang, dog uden held. Lige indtil sidste gang, søndag den 28 oktober.

Denne gang skulle man ikke svarer på spørgsmål, men blot skrive sit navn og sin email adresse. Og da webcastet var igen, kunne man få et ekstra lod ved at dele linket på facebook, så det gjorde jeg også. Og så til sidst i webcastet, sagde de squ mit navn! De havde godt nok meget svært ved mit efternavn, og måtte give op og stave det i stedet for 😛 Jeg har ikke rigtig troet på at det virkelig var mig der vandt, før jeg fik emailen fra dem, og så denne besked på facebook.

Hvad er det så at jeg har vundet?

Jo et weekend pass til Sligo live festival i oktober 2013. Det var fra selv samme festival de livestreamede denne gang. Jeg er så helt vildt ekstatisk. Tænk at jeg rent faktisk var en af dem der vandt. Der var 4 vindere i alt. Ved ikke hvor mange der deltog, men mange tror jeg. De nævnte at der var mellem 15.000 og 20.000 der så med over nettet!
Så altså = Jeg skal til Irland til oktober næste år! Wooohoooo. Godt nok er det kun weekend pass man vandt, så skal selv købe fly, overnatning og transport til Sligo. Sligo ligger ca. 3 timer med tog fra Dublin og 4 timer i bus.

Også bare det at jeg vil komme til at se en del af Irland jeg ikke har, og måske ikke ville få set! Jeg har allerede så småt tjekket fly priser og overnatning, selvom jeg ikke helt kan tjekke for oktober endnu, men bare så jeg har en ide, om hvor meget jeg skal spare sammen. Og så overvejer jeg lidt, fordi det nok kommer til at ligge i forbindelse med efterårsferien (hvis universiteter holder det), at tage afsted lidt før, og være et par dage i Galway, og så tage videre til Sligo, hvis jeg kan nå at spare sammen. Skal også have undersøgt, hvad der er at se i Sligo, når jeg nu alligevel er der.
Og kommer nok til at overnatte i Dublin, hvis jeg skal flyve om formiddagen, og det tager ca. 3 timer at komme til Dublin fra Sligo.

Åh jeg glæder mig allerede, det er ulideligt, at der er et helt år til endnu! Og I skal nok forvente nogle indlæg om det i fremtiden! 😉 Men nok mere når vi nærmer os.

5 Comments on Sligo live festival

 1. Ej hvor fedt at det var dig 😀 Du måde glæde dig sindsygt meget, med den kærlighed som du har til landet..

  Er det så bare dig alene, som skal afsted?

 2. Hvor er det fedt for dig at du vandt! 😀 stort tillykke.

  Mht. efterårsferie og uni så er det langt fra alle universiteter der holder den slags – Roskilde gør hvert fald ikke. Og på andre universiteter igen er der mange der har eksamen i den uge.
  Men det er jo noget du må se på til den tid 🙂

 3. Det er også utrolig stemningsfuldt 🙂 ærgeligt at bladene er ved at være væk nu. Man får lyst til at gå en tur!

 4. Hej Sabrina, tillykke med præmien og turen til Sligo. Jeg har lige surfet lidt rundt og faldt over denne her hjemmeside: http://www.sligotourism.ie/

  Der ser meget smukt ud i Sligo og jeg kunne godt overveje at tage derhen næste gang jeg skal til Irland. Det er et land som man meget hurtig forelsker sig i og specielt landskabet er super fantastisk. Jeg elsker også Irland og husker stadig mine 14 dage derover sammen med min au-pair familien for 22 år siden. Det var en af de bedste ferier jeg har haft.

  Det lyder helt vildt spændende den der Sligo Live Festival, det kunne være man skulle tjekke det ud 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.