Eller bare sko med den mindste lille bitte hæl…

Dem kan jeg seriøst ikke gå i. Jeg vrikker om konstant (Okay, det gør jeg så også på flade sko)
Men for søren, der findes nogle fine sko med hæle derude. Måske skulle jeg investerer i et par, og så øve mig lidt hjemme? Har ikke haft nogle på med hæl siden jeg blev konfirmeret, og det er ca. 10 år siden O_o

Skulle jeg til et fint selskab af en eller anden art, kunne disse være et udemærket valg. Synes faktisk de er rigtig fine, elsker farven! Og tror ikke hælen er så slem på disse pumps.

Disse er også flotte synes jeg. Men hælen er dog lige lovlig høj, men øvelse gør vel mester. Smukke er de i hvert fald.

Der er faktisk et rigtig stort udvalg, af mange forskellige sko, med både en lille og stor hæl, nogle mere sommer agtige, andre mere forår/efterår. Jeg skal i hvert fald studerer det hele lidt nærmere, og overveje om det er noget jeg vil give mig i kast med 🙂

Der er jo også de mere lukkede sko med hæl på, og der er så mange flotte af den slags. Åh suk 🙂

3 Comments on Sko med høje hæle

 1. Kan ikke helt greje om det er et sponsoreret indlæg eller ej, men det er vel også ligemeget.
  Personligt bryder jeg mig ikke så meget om de første par – får lidt den der kontor/sekretær vibe. Men hælens størrelse er måske meget god hvis du ikke er vandt til at gå med hæl.

  Jeg kan anbefale dig at prøve sko med plateau foran, det tager nogle cm. af hælen og gør det mere komfortabelt for trædepuderne. 🙂
  derudover er sko med kilehæl også mere behagelige 🙂

 2. Jeg håber på at få læst én eller to af dem her i sommerferien, men hvem ved? Måske kommer jeg til at læse dem alle, fordi jeg bliver hooked. 🙂

  Du er ikke den eneste, der ikke kan gå i højhælede sko. Jeg gad godt, men gør det ikke, for det tager øvelse at gå ordentlig i dem og jeg vil ikke rende rundt og ligne Bambi på glatis. Det ser ikke godt ud, når man ikke forstå at gå i dem. Én fra mit studie går i 15 cm høje hæle, men kan ikke finde ud af det. Det ligner tit hun skal til at vrikke om og så gør de hende utrolig langsom. Men det er imponerende at hun fortsat går i dem.

 3. Jeg synes vi skal købe et par hver og så kan vi øve os sammen. :p Jeg kan heller ikke finde ud af det der hæle-noget, men ville skide gerne lære det. Problemet er bare at man ligner en total spasser de første gange man går i dem. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.