SONY DSC

Tilbage i 2012 var jeg på Herlufsholm Fantasy Bogmesse for første (og indtil videre sidste gang), jeg var så heldig at vinde en billet og møde med Joss Stirling. Jeg vandt den hos Didde (som ikke længere har en bogblog) og Sabina var også med, og var efterfølgende hjemme hos mig – det var lidt kortere end tilbage til Jylland.

Nå, men udover at se Stirling’s interview på scenen, så var vi en håndfuld bloggere, der fik lov til at møde hende bagefter til en snak. Det var super hyggeligt! Vi fik også en goodiebag, hvor den første bog i hendes Soulfinders serie var, og den fik jeg da selvfølgelig signeret! Det er i øvrigt nogle super gode bøger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.