SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Jeg fik Krucifiks Morderen signeret til Bogforum 2013, efter at have set et interview med Chris Carter. Han er virkelig en genial man, og jeg er allerede lidt fan af ham, selvom jeg kun har læst den første bog.

Året efter, også til Bogforum, fik jeg signeret The Executioner og Stalkeren. Jeg havde på forhånd købt The Executioner på engelsk, men ikke andre, og dagen efter ville jeg gerne have signeret endnu en bog, så jeg købte Stalkeren på dansk.

Jeg glæder mig til at læse videre i serien, selvom jeg ikke ved hvornår det bliver. Har I læst nogle af hans bøger?

3 Comments on Signed books #6

  1. Elsker hans bøger og har dem alle 🙂 er i gang med den sidste nye. fik signeret Dødeshowet da Chris Carter var i Horsens og nede i Bog og Ide 🙂

  2. Jeg er mega Chris Carter fan. Er helt vild med hans bøger og glæder mig som et lille barn hver gang den næste udkommer. Forudbestiller den altid på nettet på engelsk så jeg er sikker på at jeg får læst den i god tid inden den udkommer på dansk.

    I min krimiverden ligger Chris Carter på en absolut 1. plads fordi han skriver så mega godt og man bare sluger hans bøger 🙂

    Har mødt ham alle de gange han har været i Danmark og han er den venligste og mest nede på jorden forfatter jeg kender. Han er faktisk totalt for sej 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.