Da Veronica Roth kom til Danmark den 14 December, tøvede jeg ikke med at tage derind, selvom der er lidt langt fra Korsør til Lyngby.

Det viste sig at man skulle have numre, og selvom jeg kom 30 minutter før tid, var det lige før jeg ikke fik et nummer, fordi manden fra Arnold Busck glemte / ignorerede mig. Men jeg fik et nummer til sidst, og ventede sammen med Katja i næsten 2 timer. Det var hårdt, men det hele værd!

SONY DSC

Veronica Roth er helt vildt sød! Hun havde tid til at udveksle et par ord, selvom hun havde stået der et par timer, og hendes assistent stod allerede klar og tog i mod telefonen så man kunne få taget billeder.

IMG_1671 IMG_1673

Jeg håber hun kommer til Danmark igen en dag, så jeg kan få signeret flere af bøgerne. Var du inde og møde hende?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.