SONY DSC

Jeg vil værdsætte disse bøger for altid! Dæmondræberen af Louise Haiberg. Jeg har fået dem signeret af nogle omgange.

SONY DSC

Den første bog, Oprører, købte jeg til Bogforum 2013. Det var faktisk et spontant køb. Jeg havde aldrig hørt om den eller Louise Haiberg før. Katja havde, og det var hende der skulle havde den, og have sin signeret. Jeg så det smukke cover, og læste beskrivelsen. Den lød egentlig meget god, så jeg købte den selvom jeg ikke havde planer om det og fik den også signeret, for hvorfor ikke? Jeg endte jo så op med at elske den, og var virkelig glad for min beslutning.

SONY DSC

Året efter til Bogforum 2014 købte jeg så den næste bog, Udvalgt, og fik da selvfølgelig også signeret den!

SONY DSC

I foråret 2015 var Louise så så sød at sende mig Revolution, som er sidste og tredje bind, og havde også skrevet i den! Jeg elsker alle tre bøger. De er så fine og gode, og jeg er glad for at Louise har skriblet i dem 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.