SONY DSC

Jeg er helt vild med Jeaniene Frost’s Night Huntress serie, og spin-off serien Night Prince. Da jeg fik min ene signerede bog af Jennifer L. Armentrout kunne man også få en af Jeaniene Frost, så jeg valgte den nyeste bog i Night Prince serien, nemlig Bound by Flames.

SONY DSCJeg elsker at den er signeret personligt til mig. Min mor er lige så vild med Jeaniene Frost som mig, så der blev bestilt endnu et eksemplar af denne bare signeret personligt til hende. Selvom det er dyrere end at købe bøgerne fra Bookdepository eller lignende, er det det hele værd. Dog er det ekstra surt, når pakkerne bliver fanget i tolden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.