Efter lidt overvejelse, samt spørgen på facebook, har jeg besluttet at vise mine signerede bøger frem, og fortælle lidt om dem.

SONY DSC

Den første forfatter er Jennifer L. Armentrout. Jeg har aldrig mødt hende i virkeligheden, men et par gange har man kunne købe hendes bøger online og få dem signeret, og endda personligt. Det har jeg benyttet mig af to gange. Den første bog jeg fik var Stone Cold Touch som er 2’eren i hendes The Dark Elements serie. Den anden bestilte jeg sammen med en anden signeret bog fra en anden forfatter, som bliver vist senere. Denne bog er Wicked, som jeg er ret spændt på at læse.

SONY DSCJeg læste Jennifer L. Armentrout’s Lux bøger som det første, og er helt vilde med dem! Jeg har også læst The Dark Elements, som jeg også er vilde med, dog ikke så meget som Lux bøgerne. Wicked har jeg til gode, men glæder mig meget til at læse den!

Har du læst noget af Jennifer L. Armentrout?

6 Comments on Signed books #1

  1. Åh, jeg ville elske at have en bog signeret af hende stående på reolen!

    Jeg har kun læst bøger af hende, udgivet under ‘J. Lynn’ i stedet for – nemlig hendes ‘Wait for You’ serie. De første 2 bøger elskede jeg, hvorimod den 3. var lidt ‘bleh’ og så har jeg den 4. til gode endnu. 🙂

    • Den serie har jeg ikke læst, vil gerne, men hendes andre bøger står lidt højere på listen 🙂 Du burde læse noget mere af hende!
      Hun har tit den mulighed, når hun udgiver en ny bog, at man kan få den signeret 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.