I torsdags var jeg et smut oppe i byen sammen med min mor. Vi var på en kinesisk og få frokost sammen og senere en is 🙂
Jeg fik da også købt lidt. Ups. 🙂

Taken købte jeg i Fona. Det er en super fed film!
Anne Rice – En Vampyrs Bekendelse fik jeg i Bog&Ide til kun 15 kr! Jeg elsker filmen, og har længe gerne ville prøve at give bogen endnu et forsøg, så det vil jeg gøre.

Jeg er i gang med at samle nyt service ind, noget som jeg synes er pænt. Da alt det jeg har, er noget jeg har fået foræret brugt at venner og familie da jeg fik min lejlighed. Og så fandt jeg disse fine glas i Søstrene Grene. Har også et i lyserødt i forvejen.

Og fandt disse 2 skåle i Søstrene Grene også. Elsker bare farverne.

Ja disse er også fra Søstrene Grene 🙂 Dem jeg har nu er bare almindelig sorte. Og elsker altså farver.

Og ikke mindst et nyt objektiv til mit kamera! Åh hvor jeg glæder mig til at komme ud og prøve det af, og endnu mere i Irland.
Da jeg var i Fona købte jeg også et UV-filter. Det passer dog kun til mit andet objektiv, så skal have et til, der passer til det nye.

Ydermere købte jeg også 2 natkjoler fra Kvickly, begge to med Betty Boop, den ene lysegul og den anden sort. Det er meget sjældent jeg kan finde store natkjoler (Som også er store når man vejer lidt for meget, og så ikke strammer). Købte kun den gule i torsdags, den sorte købte jeg i dag, da jeg blev så forelsket i den. Og mine gamle natkjoler er virkelig gamle og brugte. Med masser af huller i. Hehe.

Og fik også købt Transformers 3. Så nu har jeg alle 3 film. Jeg elsker den film serie! 🙂

2 Comments on Shopping

  1. Jeg er også helt vild med Søstrene Grenes service! Kan ikke gå derind uden at komme hjem med et eller andet nyt til samlingen 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.