Shopper I online eller i fysiske butikker?

For mig der er det lidt blandet. Tøj og sko har jeg det bedst med at købe i fysiske butikker, simpelthen fordi jeg bedst kan lide at prøve tingene først, og mange gange synes jeg billeder kan snyde lidt. Men efter at have fået mine fine støvler fra Spartoo, så vil jeg godt kunne finde på, at købe sko online igen. Den støvle jeg købte, levede fuldstændig op til mine forventninger, dog skal den lige gås til, men det skal alle sko jo.
Tasker til gengæld, har jeg ikke helt så mange skrupler med at at købe online. Selvfølgelig kan billeder stadig snyde, men det er ikke lige så… fatalt som det kan være med sko. Okay, måske ikke det rigtige ord, men med en taske er der jo ikke størrelser som der er med sko. Måske er tasken mindre end man forventede, eller større, men man kan stadig godt bruge den.

Jeg indrømmer gerne at jeg så småt er ved at få slået mine fordomme om online shopping ned, og gerne køber diverse på nettet, om det er tasker, sko, bøger eller noget helt tredje. Og så vil jeg vove at påstå at enhver kvinde kan finde en sko de kan lide hos Spartoo. Jeg har i hvert fald fundet adskillige der gerne måtte komme hjem til mig 🙂

 

3 Comments on Shoppe online

  1. Jeg køber rigtig mange ting på nettet! Smykker, sko, undertøj, hverdagstøj, bøger, .. jamen alt! Jeg har aldrig sendt noget som helst retur, så jeg syntes jeg har haft MEGET godt ud af det 😉 hehe.

  2. Jeg er virkelig glad for at handle online, simpelthen fordi det er langt mere nemt og overskueligt. Det ka’ jeg lide!
    Og så er der også bare rigtig mange ting, som er så meget billigere på nettet. Hvis det er en større investering eller såmænd bare en almindelig ting, som både fås online og i fysiske butikker, så går jeg gerne systematisk igennem de forskellige priser, så jeg kan vælge den billigste. Hvilket næsten i alle tilfælde er på nettet.
    Det eneste minus ved internetshopping er, synes jeg, den ofte meget høje porto. Øv.

  3. Jeg er rigtig glad for at shoppe online! Tror at 80-90% af mine indkøb foregår over nettet.. Jeg er ikke så glad for at prøve tøj i butikker, da jeg altid føler, at jeg ligner noget der er løgn i sådan nogle prøverumsspejle.. Så der er det meget nemmere bare at klikke ting hjem fra nettet 😉 Dog tror jeg, at jeg har “tabt” en del penge på det, for jeg får gjort en del fejlkøb, som jeg aldrig får sendt retur, og det er jo fjollet, for så ligger tøjet bare herhjemme og fylder. Jeg har heldigvis fået solgt en del på Trendsales, men har langt fra fået nyprisen for det. Men jeg arbejder på at blive bedre til lige at tænke tingene igennem, inden jeg bestiller noget, så jeg gør ikke helt så mange fejlkøb længere – og så er det jo bare en fornøjelse, når der ligger en pakke i postkassen, man har ventet på og glædet sig til 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.