ItemImage.aspxForfatter: Shannon Hale
Original titel:
Fire and Ice
Serie: Spirit Animals #4
Antal Sider:
224
Genre:
Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2015
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
REVNER I ISEN

Der sker mærkelige ting på kanten af verden, hvor land og vand er dækket af en tyk iskappe. Conor, Abeke, Meilin og Rollan har rejst gennem hele Erdas i deres forsøg på at standse de skånselsløse erobreres fremfærd. Sporet fører de fire venner til en lille landsby højt mod det kolde nord. Her er intet, hvad det udgiver sig for at være, og det viser sig at være en vanskelig opgave at aftvinge dette mystiske og smukke sted sin hemmelighed. Men tiden er knap – erobrerne er lige i hælene på dem.

Min mening:
Det jeg er begyndt at elske ved denne serie er personerne. De udvikler sig rigtig meget, og jeg elsker at se det bånd de knytter med deres dyr.

I Ild og Is er det Rollan der gennemgår den største udvikling. I de sidste bøger har han til tider været en irriterende møgunge, ikke at jeg ikke kan forstå hans opførsel, det kan jeg, men han var stadig en møgunge. Specielt i sidste bog var han slem overfor Connor, efter Connor gav Jernornen væk. I denne bog sker der noget for Rollan der ryster og ændre ham. Jeg kan ikke sige hvad det er uden at spoile den, men det var nogle rørende scener. Vi følger også de andre børn, men de er ikke i ligeså stort fokus som Rollan.

Deres tur gennem det meget kolde nord er hård, virkelig hård, og jeg sad og var virkelig glad for at det ikke var mig. Shannon Hale formår at gøre deres kamp virkelig realistisk. Deres kamp mod isbjørnen var episk. Der bliver hintet om de har en forræder i deres gruppe, men hvem det er og om der er en er fortsat et mysterie. Jeg er i hvert fald rigtig spændt på at læse videre og se hvad der vil ske.

Derudover har disse bøger nogle af de smukkeste covers! Jeg elsker at kigge på dem, og de ser simpelthen så fine ud sammen!

3 Comments on Shannon Hale: Ild og Is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.