Tænk at september allerede overstået! September var måneden hvor jeg startede på 3 semester af min kandidat. Jeg er så tæt på specialet nu, og det skræmmer mig ret meget! Men den tid den sorg. I september har jeg også været til Esbjerg Fantasy Festival, hvilket var en fantastisk oplevelse! Jeg mangler lige det sidste indlæg med mine indkøb. Det kommer snart. Jeg har også været inde og se Adam og Noah. Hvis du ikke kender dem, synes jeg du skal undersøge dem nærmere. De er simpelthen så sjove. Noget af det eneste danske stand-up jeg synes er sjovt. Jeg har også arbejdet på min oversættelse og læst.

Jeg har fået læst hele 11 bøger i september. Okay, mange af dem startede jeg faktisk på før september, fik bare først læst dem færdig sidste måned. Den bedste bog var helt klart Sjælehenteren af Katja Berger. Har ikke læst en decideret dårlig, men Urmageren i Filigree Street er nok den mindst gode.

Har I læst noget godt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.