September har ikke ligefrem været den mest aktive måned på bloggen, der har mest været en boganmeldelse her og der, men der er sket så mange ting i det virkelig liv at den er gledet lidt i baggrunden. Jeg er startet på studiet igen, og det bliver et virkelig hårdt semester! Derudover blev jeg syg med forkølelse samt forhøjet mavesyre.

Jeg synes ikke jeg har læst så meget, men det blev alligevel til 6 bøger, hvilket overrasker mig lidt.
SONY DSCJeg har lidt manglet den helt fantastiske bog, men jeg var ret glad for de fleste af bøgerne. Udover dem på billedet har jeg også læst Jabril af J. B. Reynolds samt Isla og Jagten på Lykke af Stephanie Perkins. Det var samtidigt nok Isla og Jagten på Lykke der var den dårligste bog jeg har læst. Den var desværre ikke lige min kop the.

Udover studiet og lidt sygdom har jeg fundet mig et nyt sted at bo! Jeg skal flytte! Jeg er så glad, fordi kollegiet er virkelig et helvede at bo i efterhånden. Jeg var ude og se lejligheden den 1 september, og jeg overtager den 1 november (Får dog nøgler lidt før). Jeg har købt flyttekasser og er så småt i gang med at forberede at flytte hele min tilværelse til et lidt større sted at bo samt en hel ny by.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.