I november meldte jeg mig til Sabina‘s Secret Santa leg, jeg synes det er et helt vildt fedt koncept, og jeg var også ret spændt på hvem jeg skulle købe en bog til. Ideen er at man ikke bare skulle købe en bog, men også lidt slik/bogmærke og hvad man nu kan finde på.

Jeg har købt bogen, som ligger på posthuset og venter på jeg henter den. Jeg har også fundet lidt godter. Når jeg har fået hentet bogen, skal det hele bare pakkes ind og sendes. Jeg håber bogen falder i god jord når den kommer frem til modtageren 🙂 Og nej, jeg fortæller ikke hvem der skal modtage den 😉

Jeg har allerede modtaget min pakke, jeg blev virkelig overrasket over hvor hurtigt det er gået! Min Secret Santa var Birgitte, og hun har virkelig ramt plet!

SONY DSC SONY DSC

Jeg har fået Don’t look back af Jennifer L. Armentrout. Da bogen udkom, var jeg ikke sikker på at den ville være noget for mig, jeg kendte heller ikke forfatteren, men nu har jeg læst en del bøger af Armentrout, og jeg har elsket hver og en, specielt Lux serien. Derfor ville jeg virkelig gerne have fingre i denne, for den kan kun være god! Jeg glæder mig så meget til at læse den. Derudover fik jeg også chokolade julemænd, kakao, chai latte og 2 små søde magnet bogmærker (Som jeg glemte at få med på billedet). Og så har jeg nu allerede drukket noget af kakaoen og spist julemændene 😛

1 Comment on Secret Santa 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.