Jeg havde egentlig en aftale med min veninde i dag, men hun aflyste. En time inden jeg skulle ud af døren. Dejligt!
Vi havde også planlagt at spise sammen, og af den grund havde jeg ingen mad i huset. Kunne ikke når at tø kød på kl 17.00. Så endte med at jeg bestilte ude, og så havde jeg lidt guf. Så jeg tændte levende lys, satte en film på og hyggede mig alene. Det var nu meget rart at slappe af, selvom jeg gerne ville have været sammen med hende.

I dag har jeg fået øvet en masse violin, set film og læst. Jeg har siddet på youtube og lyttet til musik, det gør jeg også for at finde ud af nye ting jeg vil lære at spille. Noget der irriterer mig, hvis jeg læser kommentarer, er hvor ubehøvlede folk kan være. Jeg lyttede f.eks. til en sang af Blackmore’s Night, som jeg er ret glade for. Der var en der svinede hende forsangeren til, kaldte hende en dum gås og jeg ved ikke hvad. Hvorfor? Hvorfor skal man skrive sådan noget? Kan man ikke være ligeglad med om hun er hamrende intelligent eller en dum gås? Også med folk der ikke kan lide musikken, og så sviner det til. Hvis du ikke kan lide musikken, hvorfor så sidde og lytte til det, og bruge tid på at skrive negative kommentarer? Alle kan ikke have samme musiksmag, det er klart. Så hvis man ikke kan lide det, hvorfor slår man ikke bare væk, og lytter til noget man godt kan lide, i stedet for at sidde og svine kunstnerne og musikken til? I don’t get it!

3 Comments on Saturday night

 1. Jamen jeg fik min kuffert tirsdag aften og var en meget glad viking 🙂
  Havde en helt fantastisk tur til Dublin og skal helt sikkert tilbage, der er stadig et par ting som jeg ikke nåede at se.

  Mht Beshoff så besøgte jeg ikke stedet andet end den ene gang for jeg blev virkelig skuffet over maden. Men måske havde de en off day, det kan jo godt være.

 2. Flot flaske til dine stearinlys! Det tror jeg, jeg vil prøve også! =D

  Jeg kender godt de ubehøvlet typer på YouTube. Jeg ved ikke, hvad der går af folk nogen gange – men de har godt nok ikke megen morale!
  Det er nogen mærkeligt noget!

 3. Åh ha… det der med kreativitet er jeg ikke så god til! =D Jeg må oppe mig lidt! 😉

  Jeg forstår det heller ikke – jeg tror bare, de har et sølle liv. Siden de føler de kan tillade sig at svine andre til på den måde… =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.