SONY DSC

Forfatter: Sally Green | Original titel: Half Lost | Serie: Half Bad #3 | Antal Sider: 418
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Carlsen

Denne bog har jeg glædet mig helt vildt til. Jeg elskede de to første, de er virkelig specielle, men virkelig gode. Jeg blev bestemt ikke skuffet, selvom mit hjerte blev knust en anelse.

Sally Green har en virkelig anderledes skrivestil. Jeg var ikke 100% solgt i første bog, i hvert fald ikke af hvad jeg kan huske. Men den er langsomt vokset hos mig, og jeg var ellevild med den her i sidste bind. Historien bliver jo fortalt i jeg-fortæller fra Nathan, og indimellem kunne hans tankegang godt virke en anelse… kaotisk. Ikke på den kaotiske måde. Nu lyder jeg måske fjollet, men det er også svært at beskrive, men kaotisk på sådan en impulsiv, all over the place måde. Lidt sådan som tanker godt kan være. I hvert fald mine. Det kan godt være lidt rodet. Det kunne jeg virkelig godt lide.

Derudover kunne jeg virkelig godt lide Nathan. Det har jeg jo kunne fra starten, og det har ikke ændret sig. Men jeg kan lide ham mere og mere, det samme med Gabriel, Celia og alle de andre. Og jeg elskede Nathan og Gabriel sammen. Det er et fantastisk persongalleri, og jeg er vild med det!

Handlingen var jeg også helt vild med. Selvom slutningen virkelig var hård. Jeg havde ikke helt forventet det, og heller ikke hvor meget coveret passer sammen med slutningen. Det var den perfekte slutning, selvom det virkelig gjorde ondt. Jeg elskede den. Det var smukt, men grusomt. Jeg glæder mig virkelig til at genlæse trilogien, og hvis du endnu ikke har læst den, kan jeg kun anbefale at du gør det snart. Av mit hjerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.