photoshop1Bag skærmen sidder der en ung 28 årig kvinde. Jeg hedder Sabrina – hvis I ikke allerede gættet det ud fra bloggens navn. Til dagligt er i gang med en kandidat i engelsk på Syddansk Universitet som jeg afslutter i sommeren 2018. Med i baglommen har jeg en halv optometrist uddannelse, som jeg begyndte på i 2010 og stoppede igen i 2012 efter 1 års skolegang og 6 måneders praktik i Louis Nielsen.

Indtil jeg startede på engelsk studiet har jeg læst tysk i 1 måned på GSK for at få det op på B niveau så jeg kunne komme ind på universitet. Efter en pause fra tysk på en del år – havde ikke haft det siden 9 klassen hvor jeg med nød og næppe bestod, sprang jeg C niveau over og bestod flot efter en meget intens måned. Derefter tog henholdsvis spansk og fransk, som jeg havde skrevet mig op til, hvis jeg nu dumpede tysk, og så jeg havde noget at lave i mellemtiden. I juli 2013 tog jeg så endnu et lynkursus på én måned og startede på engelsk A niveau på GSK, det var et krav til universitet. Jeg havde ikke haft engelsk i 5 år ca., og bestod både den mundtlige og skriftlige eksamen.

I min fritid læser jeg bøger. Det er så befriende at begrave snuden i en god bog og forsvinde lidt fra hverdagen i et par timer. Jeg har mine fortrukne genre, men prøver at udfordre mig selv så jeg får læst noget andet også, bare engang i mellem. Udover læsningen spiller jeg også violin. Jeg fik min første violin til min 17 års fødselsdag tilbage i 2005. Et par måneder senere startede jeg til undervisning. Helt konkret startede jeg til undervisning torsdag d. 8 december 2005. Ja, jeg kan huske den præcise dato. Jeg holder allermest af Irsk folkemusik, og prøver da også at lære det. Jeg har haft en lærer fra Nord Irland der har undervist mig over Skype, og jeg har været ovre og besøge ham 2 gange og spille på en hyggelig pub der hedder Billy Andy’s. Jeg får undervisning i dag i klassisk af min gamle musikskolelærer – jeg er for gammel til at gå på selve musikskolen. Jeg spiller stadig i musikskolens strygeorkester hvor jeg er koncertmester. Én gang om året spiller jeg også i Roskilde Renæssance Band, hvor vi blandt andet har givet koncerter i Tivoli og Roskilde Domkirke. Jeg har også tidligere været med i et band, hvor vi har givet koncerter på Rust, the Rock, lille og Store Vega, Gimle og andre steder.

Dem der har fulgt mig lidt, har nok også opdaget at jeg er ret glad for Irland. Det startede lang tid før jeg startede til violin. Jeg så en reklame for Celtic Circle 2 cd’en på TV (Ja det er lang tid siden). Der var et eller andet der fangede mig, musikken, stemningen. Senere udforskede jeg det og faldt over Irsk folkemusik og så var jeg solgt. Jeg begyndte også at undersøge selve Irland og jeg var helt væk i det land. Det var dog ikke før 2011 at det lykkedes mig at komme af sted til landet, og det gjorde mig endnu mere besat af landet. Indtil videre har jeg været der 4 gange, hvor den ene af gangene har jeg boet hos en irsk familie i en måned for at arbejde og lære landet på en anden måde.

Generelt elsker jeg at rejser, jeg elsker at komme ud i verdenen og opleve nye kulturer og alt det der. Indtil videre har jeg været i Irland, London, Prag og Rom. (Jeg har også været i Tyskland og Sverige, men det kan jeg dårligt huske).
I den nærmeste fremtid vil jeg gerne til Skotland, England (London igen og Stonehenge), Rom (Igen), Paris og mange andre steder.

Hvis I vil i kontakt med mig, man jeg fanges på mail: samhain4000@gmail.com, kommentar på bloggen eller på twitter.