Det gælder min fremlæggelse af en case. Skal være på skolen kl. 9.00 og det varer indtil 12.15 ca. Jeg skal dog ikke fremlægge i alle 3 timer, heldigvis. Vi er 8 på mit hold, og vi skal fremlægge foran hinanden :/ Og vores lærer. Jeg aner ikke om vi får karakterer eller bare bestået eller ikke bestået eller hvad. Det er faktisk lidt ubehageligt.

Billedet på siden viser en af siderne fra min Powerpoint præsentation. Jeg aner ikke om jeg har lavet den rigtig, finder jeg ud af i morgen :/ Det er godt nok mange år siden, at jeg sidst har lavet en powerpoint. Og jeg HADER det!

Og jeg har ikke engang fri efter fremlæggelsen. Så skal jeg nemlig ind og arbejde. Suk!

Det er derfor her har været lidt stille. Jeg har været i gang med at planlægge i morgen, samt lave synsprøver til min analyser, og analyserer dem. Jeg mangler stadig folk! 😀
Jeg glæder mig ufattelig meget til den 10 februar, hvor det er min sidste dag på arbejdet. Ikke fordi jeg ikke kan lide at være der, det kan jeg skam. Men det er hårdt med en 37 timers arbejdsuge og så alle lektierne ved siden af :/
Har ikke tid til min violin eller alle mine bøger.

Var forresten et lille smut inde hos Katja i går i Valby 🙂 Hvor jeg fik købt Vampyrkongen, glæder mig til at læse den 🙂

Jeg skal så også lige nå at øve en ekstra melodi til nytårskoncerten den 29. Åh.
Min lærer har også spurgt mig om jeg vil være med til noget renæssance musik, har jeg sagt ja til. Så skal øve og spille mini koncert den 17-18 marts, samt spille en koncert i Roskilde Domkirke den 20 april tror jeg det var. Samt i Tivoli den 28 april.

Jeg glæder mig til ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.